Het worden best wel drukke weken in juli. Eerst leuke workshops met kinderen als afsluiting van het schooljaar. dan een enkele BSO. De laatste week van juli geef ik een aantal kriebelbeesten workshops op de zomerschool in Amsterdam zuidoost.

In augustus gaan we enkele weken op reis om de vele dieren initiatieven te bezoeken die de laatste jaren populair zijn geworden. Gewoon om weer eens te kijken wat er allemaal gaande is in de wereld van ongewervelden. Hou hier rekening mee met de bestellingen in onze webshop. Gedurende deze weken zijn we niet aanwezig en kunnen er geen bestellingen worden verzonden. De juiste datums volgen nog.

In september, na de schoolvakantie, als de rust is teruggekeerd op de meeste campings in het zuiden van de Ardennen en noord Frankrijk zullen wij daar ter plekke een aantal workshops en een enkel seminar organiseren. Gedurende een vijftal weken zal ik in onze speciaal geprepareerde bus met de slakken en een aantal kriebelbeesten (grote wandelende takken, reuzenmiljoenpoten, Afrikaanse kevers etc.) een aantal campings en hotelaccommodaties bezoeken om workshops te geven.

Bij terugkomst zal ik in de Kinderboekenweek in oktober ( Van woensdag 4 oktober tot zondag 15 oktober) 6x een workshop geven met de Afrikaanse reuzenslakken bij alle vestigingen van de Rotterdamse bibliotheek. Een thuiswedstrijd zullen we maar zeggen, dat moet wel een gezellige week worden!!